Noen tenker kanskje “nå igjen altså? han vender vel tilbake”.

Mange registrerte nok at jeg prøvde å lage meg ei hjemmeside for en stund tilbake, men av diverse praktiske årsaker gikk det prosjektet regelrett på stumpen med stor bravur. Nå er imidlertid situasjonen litt annerledes.

De siste årene på vgb har vært interesante, lærerike, spennende, morsomme, hyggelige og ikke minst begivenhetsfull. Med godt over 500 filmomtaler, en stor del andre typer innlegg, over 9000 kommentarer og ikke minst godt over 300 000 visninger i tillegg til å ha havnet på forsiden av vg.no flere ganger er det på tide å få seg noe eget. Til å være en filmblogg er ikke tallene ovenfor så ille og jeg er nok ganske sikker på at dette er tall jeg bare kan glemme å oppnå på egen hånd, men det får nok heller bare gå. Fordelene er at jeg nå får noe eget som jeg kan designe og utvikle etter mine ønsker uten å måtte forholde meg til noen over meg. Ambisjonene og ideene er så absolutt til stede, men disse skal holdes tett til brystet frem til de blir virkelighet.

Skrotorama – DITT nettsted for film, musikk, lyd&bilde og alt annet som er morro.

Allerede her vil nok mange reagere på navnet – Skrotorama, det er jo blodharry og en anelse “bygderisk”, men det ligger i det faktum at jeg alltid har benyttet meg av to nick på nettet; Bygdefjompen og Skrotnisse. I tillegg har jeg alltid samlet på film, kjøpt altfor mange cd plater, og ikke minst byttet hif komponenter i et høggandes høyt tempo. Navnet Skrotorama symboliserer på mange måter meg i et nøtteskall. For de som tenker at denne siden aldri kan bli stor med et sådant navn så har dere sikkert rett, og akkurat det er noe jeg bryr meg lite om. Ideen bak Skrotorama er akkurat den samme som bak Fjompens Filmblogg; en leikebinge for undertegnede hvor jeg kan samle mine skriblerier og forhåpentligvis engasjere lesere. Planen er ikke å vokse seg så stor at jeg det blir intervjuer på god morgen norge (bare sånn for å sette det litt på spissen), det er rett og slett drive med noe jeg selv er morro :o )

Så til det negative.

Tapet av kontakten med mange lesere på vgb.

En av de største fordelene med vgb er at det er et sterkt voksende bloggsamfunn hvor kontakt knyttes og de fleste får sine favorittblogger. Da blir det gjerne til at man ofte fører en slags samtale med blogginnehaveren og slik har det også vært i mitt tilfelle. Det er flere av dere jeg kommer til å savne og jeg håper virkelig at så mange som mulig også tar turen innom Skrotorama for å hilse på og lese filmomtaler og eventuelt andre saker som vil dukke opp i fremtiden. Men vær obs, Skrotorama er enn så lenge i startfasen, så ikke bli altfor skuffet ved første møt. Når du stikker innom håper jeg du også legger merke til at det er mulig å registrer seg som leser slik at man slipper å fylle inn nick og sånt hver gang man skal kommentere ;o)

Da gjenstår det bare å takke alle for noen flotte år med mange interesante samtaler, mang en artig diskusjon med visse blogghorer og ikke minst vg som har bidratt meget sterkt til at jeg har fått denne kjærligheten til både film og skriving.

Fjompens filmblogg er død, lenge leve Skrotorama.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende