I dagens ofte så alvorstyngede filmbransje er det sjelden vi ser noe oppriktig kult. Joda, det skjer både titt og ofte at filmene får oss til å dra på smilebåndet mens vi tenker at skuespillerne må ha hatt det morro på jobb. Men hvor ofte er det vi virkelig storkoser oss i sofaen mens smilet går en halvannen gang rundt skallen og kroppen nærmest sitrer lenge etter filmens slutt? En av mine mest minneverdige filmopplevelser har uten tvil vært Crank fra 2006. En gjennomført crazy actionfabel som elegant ga fingeren til visse fysiske lover, konvensjonelle ideer og ikke minst det seriøse og etablerte filmsamfunnet. Men etter filmens heller leie slutt for Chevy Chelios (Jason Statham) var det mange som felte en tåre; hvor kult hadde det ikke vært å fått en oppfølger til denne energibomba? Vel mine venner, våre bønner er hørt:

 
Historien denne gangen er selvfølgelg like crazy som sist gang; Chevy Chelios døde ikke helt sist gang vi møtte han, nei, faktisk så har noen smarte leger klart å holde han i live fordi han har noen helt særegne organer som en og annen slemming gjerne vil ha tak i. Men etter at de har byttet ut hjertet hans med en innretning som trenger regelmessig strøm for å holde han i live våkner Chevy opp og helvete er bokstavelig talt løst nok en gang. Avhengig av regelmessig elektriske støt legger Chevy ut på nok en hevnrunde som vil kutte drastisk ned på antall bad guys i byen.
 
Med samme regissører og manusforfattere som sist gang, og med Jason Statham, Bain Ling, Corey Haim og Amy Smart i hovedrollene bør vi få flust med action, og hvem kan egentlig glemme sexscenen i eneren med Statham og Smart? Toeren bør så absolutt overgå denne!
 
Crank2: High Voltage har premiere 17 april i USA og da kan vi nok forvente oss ett par måneder ekstra før den kommer her på berget.

 
 
 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende