Du kan si hva du vil om norske og svenske ungdommer, men drekka så det griner etter, ja det kan vi med glans!

Jeg hadde liksom belaget meg på en forholdsvis rolig kveld før 1 mai, og en ytterst rolig 1 mai. Sofaen sto klar, cola og potetgull var handlet inn, og bunken med filmer sto der og nærmest skreik etter å bli overfalt! Men den gang ei, når suprapjokken ringte og spurte om hva jeg syntes om et guttevorspiel før turen gjekk tel töcksfors kunne jeg jo ikke annet enn å be han få rævva i gir for å hente meg så vi kunne jekke en pils eller flere!

Vel fremme i årjäng ble vi fem stk mannfolk i alt fra sin beste alder, til ”øy, det er bare en alder”. Hehe. Ølen ble knerta en etter en, så kom spriten på bordet, å hildrande du som den ba om å bli bælma. Er jo så godt! Takk og pris dro vi forholdsvis tidlig, ellers ville det ha blitt fali med all den spriten!

Vel fremme i töcksfors slapp vi av to stk før vi dro til ørje for å hente to til. Som selvfølgelig var forsinka. Hva gjør man så i Ørje når man står og venter? 3 unge gutter, 2 i bra form (les: bra fulle ja) og en sjåfør? I en sinna m3 2003 modell? Jo, man finner seg en stor plass, og tar en del piruetter. Ørje rådhus var dekket i røyk, pakningen på servoen røyk, time to go! Etter å ha plukket opp to ny skulle vi til töcksfors igjen. Vi var ganske så samstemte når vi kom frem: fy faen å harry! To utesteder. Vel, ei pizzasjappe og en liten bar nede ved ælva, minte mest om en låvefest. Utenfor pizzerian var det stappa med folk, mest unge. Purken ga faen. Ungdomma drakk og bråka og breka det de kunne. Harry grøfte fyll for å si det mildt!
Etter noen timer var det på tide å dra hjem for å sove litt! Vi trengte det alle. Dagen derpå var langt fra spesielt hyggelig. Selv var jeg gjennomført røten i kroppen, suprapjokken, vel, han var ikke helt god i formen for å si det slik. Men moro var det lell!

PS: Kjære suprapjokkken, HVIS det skulle skje at jeg en dag møter på en person jeg ikke har møtt på 10 år, sånn som skjedde på Kverna, så ser jeg helst at du ikke får ett innfall om å stikke når vedkommende er på dass! Din kødd! ;o)

Når vi endelig fikk våkna opp på 1 mai, og alkoholen begynte å sleppe taket, noe den tok seg god tid med, fikk vi det innfallet å dra til Særp på bilutstilling. En god ide uten tvil, men vi bomma litt på tida. For vi kom når det var slutt. Men noen få bilder ble det. Jeg beklager forresten kvaliteten, men det ble reale hastverksbilder, dessverre. For det var mye feite biler der!


Det kunne ha vært bedre, men det var langt fra dårlig, faktisk kosa jeg meg gligg ihjæl! Og ser selvfølelig frem til 1 mai neste år! Selv om vi alle lova oss sjøl at dette var siste gangen!

Pss: ”Du”, om du leser dette, så ta kontakt a! :o )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende